Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

2010.02.13
pappfer, 2010.02.11.

Az alábbi videó egy másik Vivazzal készült. A videóban láthatjuk a doboz tartalmát, ami azonban régiónként / szolgáltatónként változhat.

Címkék: ,

Tegnap – szokásához híven – egy nagyon színvonalas tesztet közölt a GSMArena.com Vivazról. A teszt rengeteg képpel szolgál, illetve több videót is megtalálhatunk benne. Az egyik Vivaz kezelőfelületét mutatja be, míg a többi azt, hogy milyen minőségű videót készít a Sony Ericsson első HD felvételre képes készüléke. Utóbbiból egyet teszünk közre, a többit a teszt hetedik oldalának alján tekinthetitek meg.

Címkék: , ,

pappfer, 2010.02.10.

A Mobile-Review tesztje sajnos orosz nyelvű, de fordító segítségével kibogozhatjuk a lényegesebb információkat belőle. Ugyanakkor rengeteg képet mutat mind az X10 külsejéről, mind a szoftveréről, így érdemes belekukkantani. A képre, vagy alatta a linkre kattintva egyből a lefordított változatot olvashatjátok.

Tovább az Xperia X10 tesztjéhez

Címkék: ,

pappfer, 2010.02.07.

Ma 6 éve indult el fórumunk, mely köré később az oldal is épült. Ez idő alatt néhány kiemelkedő eredményt is felmutathattunk, többek között mi mutattunk a világon elsőként élőképet a Sony Ericsson K750i mobiltelefonról, melyet a világ mobilos sajtója fel is kapott, illetve – szintén világelsőként – mi adtunk hírt Aspenről nemrégiben. Portálunk rövid történetéről a “Rólunk” rovatban olvashattok.

Idén is szeretnénk megköszönni minden kedves olvasónknak, fórumozónknak és partnerünknek a belénk fektetett bizalmat, valamint azt a rengeteg támogatást, amit kapunk Tőlük, Tőletek! Köszönjük!

Címkék: ,

pappfer, 2010.02.06.

Sony Ericsson Aspen a gyártó legújabb GreenHeart™ telefonja, melyről a világon elsőként portálunk adott hírt. A Windows Mobile-t futtató telefon részleteit a hivatalos bejelentésről szóló hírben, vagy Aspen adatlapján olvashatjátok. Most itt az első nem hivatalos videó a környezetbarát okostelefonról. A videó nyelve orosz, de jól bemutatják a telefont, így mindenképpen érdemes megtekinteni. Mindkét színvariációt láthatjuk a felvételen.

Forrás: JustAMP

Címkék: , ,

pappfer, 2010.02.05.

A Microsoft várhatóan a közelgő Mobile World Congress alkalmával mutatja be a teljesen új alapokból építkező Windows Mobile 7 platformját, mely mellett a tavaly bemutatott Windows Mobile 6.5 is további frissítést kapott, méghozzá a Sony Ericsson Aspen, illetve a Garmin-Asus M10 készülékekben is bemutatott 6.5.3-as verzió képében. A Zdnet értesülései szerint az újabb frissítés egyszerűsített, ujjal is mindenütt könnyen használható felületet, multitouch előkészítést, nagyméretű képernyőelemeket, fülecskék helyett vízszintesen görgethető listákat, mindenütt használható nagyító funkciót, gyorsabb böngészőt, fejlettebb memóriagazdálkodást, valamint finomabb görgetést és nagyítást tesz lehetővé.

Forrás: Mobilarena

Címkék:

A tegnapi Vivazzal készült hivatalos videók után most itt újabb, melyet az se-first.com készített. Ezúttal a Sony Ericsson Xperia X2 kicsomagolását rögzítették HD felbontásban. Megjegyeznénk, hogy a videó rossz fényviszonyok között készült.

Címkék: , ,

 

Sony Ericsson MDS-70 a Mobilarena tesztjében

A Mobilarena mai tesztjében asztali zeneállványok mérik össze erejüket. Három Sony Ericsson termék mellett egy Nokia MD9-es és egy Samsung ASP800-as zeneállvány a tesztalany. A Sony Ericsson termékekek a következők:

Címkék: , ,

A Sony Ericsson néhány napja tette közé az X2 firmware  kiadási menetrendjét a hivatalos Xperiancers blogjában. A bejegyzésből kiderül, hogy két frissítés is érkezik hamarosan. Az első márciusban jön és Windows Mobile 6.5.2-re frissíti a készülék operációs rendszerét, amely stabilitás és teljesítménybeli növekedést is magával hoz. Mindemellett a videóhívás és az FM rádió is elérhető lesz, valamint gyorsítanak a GPS-en.

A második frissítés májusban érkezik és a 6.5.3-as Windows Mobile-t teszi fel, tehát azt a verziót, amellyel Aspen is jön. A Sony Ericsson szerint ez a frissítés hozza majd a legfontosabb változtatásokat, ugyanis teljesítménybeli, használhatósági, energiakezelési javítások és a böngészési élmény fokozása is érkezik. Egészen jól hangzik.

Egyébként a bejegyzésből az is kiderül, hogy a készülék sajnos nem lesz frissíthető az új Windows Mobile 7-re, mert az X2 hardvere ezt nem teszi lehetővé. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy a Sony Ericsson foglalkozik a Windows Mobile 7-tel, így könnyen elképzelhető, hogy a jövőben WM7-tel felszerelt készülékek érkezhetnek.

Forrás: se-blog.com

Címkék: ,

pappfer, 2010.02.04.

Gondolkodtál azon, hogy az X1-eden lecserélnéd a Windows Mobile-t a rohamosan fejlődő Androidra? Nem vicc, lehetséges. Akár az Android 1.6 Donut vagy a 2.0.1 verziójának használatára is lehetőség van az első Xperia készüléken, köszönhetően az XDA-developers fórumán az egyik felhasználónak. Sajnos a frissítés után néhány lényeges funkció használhatatlanná válik, úgy, mint a Bluetooth, a kamera, GPS és az LCD fényerősségének állítása. Utóbbi és a Bluetooth használata hamarosan lehetséges lesz, már dolgoznak rajta. A részletes leírást letölthető fájlokkal ide kattintva olvashatjátok. Alább pedig egy videó egy már módosított Xperia X1 készülékről.

Forrás: Engadget

Címkék: ,